nieuws

30-11-2021

Depot Boijmans

Depot Boijmans

Depot Boijmans Van Beuningen is geopend! Ik heb de eer om als Art-mediator rondleidingen en lessen te mogen verzorgen in dit geweldige gebouw! Een uniek gebouw, bekleed met maar liefst 1664 spiegels, en ingericht met onder andere de 151.000 objecten uit de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen. Vind je het leuk om ook door mij te worden rondgeleid door deze unieke omgeving? Boek dan nu een groepsrondleiding (of kom met je school langs!) en vraag als verzoek om mij als rondleider!

 

15-11-2021

Wij Zijn BRAM!

Wij Zijn BRAM!

 

Ik ben sinds maart 2020 actief als bestuurslid van BRAM, de Beroepsvereniging voor Rondleiders, (museum)Acteurs en Museumdocenten. 
Deze vereniging behartigt de belangen van alle rondleiders en museumdocenten, en komt op voor onze rechten. Een goede zaak dus! Inmiddels ben ik secretaris, en hebben we al vele (online) lezingen en workshops, juridisch  advies en tarief adviezen kunnen geven. Blij dat ik deel uit mag maken van het bestuur en zo voor al mijn collega's een zo fijn mogelijke werksfeer kan proberen te bewerkstelligen!

 

BRAM is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Lijkt het jou leuk om met een klein team met bevlogen mensen de rondleidsector te ondersteunen en vertegenwoordigen? Neem contact op (ook voor vrijblijvend meer informatie over de functie) via info@wijzijnbram.nl